Efterrätter

Efterrätter

  • 7 Recept
Salt kolapannacotta, chokladmousse och citrus

Salt kolapannacotta, chokladmousse och citrus

Ingredienser Portioner. 8 Pannacotta 2 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 burk dulce de leche eller karamelliserad mjölk (à 397 g) 1/2 tsk flingsalt Chokladmousse 3 dl vispgrädde 100 g hackad mörk choklad Vid servering 4 clementiner 8 krossade chokladcookies Lägg till i inköpslistan
Roys jordnötsbiskvier

Roys jordnötsbiskvier

Bottnar250 g mandelmassa 125 g strösocker (1,5 dl) 90 g äggvita (3 st). Smörkräm50 g mjölkchoklad 150 g jordnötssmör (len, ej crunchy) 250 g osaltat smör, rumsvarmt 10 g vaniljsocker (1 msk) 75 g äggvita (2-3 st) 120 g strösocker (1,5 dl) 0,5 krm salt