Roys jordnötsbiskvier
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Bottnar250 g mandelmassa 125 g strösocker (1,5 dl) 90 g äggvita (3 st)
  • Smörkräm50 g mjölkchoklad 150 g jordnötssmör (len, ej crunchy) 250 g osaltat smör, rumsvarmt 10 g vaniljsocker (1 msk) 75 g äggvita (2-3 st) 120 g strösocker (1,5 dl) 0,5 krm salt
  • Fyllningca 1,5 dl karamelliserad mjölk (dulce de leche) ca 1,5 dl salta jordnötter flingsalt
  • Att doppa i300 g mjölkchoklad

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Smakar som köpebiskvier fast med snickerssmak. Gör runda ist, typ 4cm i diameter. Doppa i tempererad mörk choklad ist för mjölkchoklad.

  • manuela-2

     - 

    Smakar som köpebiskvier fast med snickerssmak. Gör runda ist, typ 4cm i diameter. Doppa i tempererad mörk choklad ist för mjölkchoklad.

  • manuela-2

     - 

    Smakar som köpebiskvier fast med snickerssmak. Gör runda ist, typ 4cm i diameter. Doppa i tempererad mörk choklad ist för mjölkchoklad.

Logga in eller Registrera för att kommentera.