Hade jag varit en kyckling och blivit tillagad hade jag velat bli avnjut och hänförd i denna rätt. För att göra denna rätt behöver man ett välsorterat skafferi med kryddor
Den här rätten har jag haft i rockärmen ett tag nu. hittade inspirationen hos Millas Hälsoblogg. tanken var att de skulle göras måndag kväll, men som ni vet ni som följt bloggen var inte de våra bästa dag
Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
Ansa paprikorna och hacka dem. Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka. Häll i krossade tomater, ananasbitar, hackad paprika, pressad vitlök, kryddor och salt
Hej på er. Igår var första "riktiga" arbetsdagen för mig på nya stället. Jag har ju under 8 veckors tid arbetstränat där och då går man hela tiden utöver den ordinarie personalen
Pepperoni pizza, Viktväktarna. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en timme, gärna längre. Bryn löken i olja i stor teflonpanna eller wok så den blir mjuk, men inte får för mycker färg