Sååå got, enkelt och perfekt sommar- och picknickmat. I med strimlade soltorkade tomater. 8 marinerade soltorkade tomater. 8 marinerade soltorkade tomater
Blanda om mer tomatpuré , peppar och hackade örtkryddor. 1 msk tomatpuré. Låt koka upp i osaltat vatten som täcker maten precis och sedan puttra under lock på svag värme i ungefär 10 minuter. Denna maträtt klarar sig 3 dygn i kylen. 1 msk tomatpuré
Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
Skiva mozzarellan och tomaterna. Lägg sedan tomat och ost Som jag gjort på bilden. 3 st tomater. 3 dl matlagnings grädde. 3 st tomater. 3 dl matlagnings grädde
Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen. 2,5 dl matlagningsgrädde. 2,5 dl matlagningsgrädde
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. 2st tomater
Tillsätt tomatpuré och rosta den snabbt. Häll i krossade tomater, vatten, grädde, fond och paprikapulver och låt det koka sakta i minst 10 minuter. 1 msk tomatpuré. 400 g tomater, krossade på burk
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré