Låt svampen rinna av men spara spadet. Skär svampen i mindre bitar. Skala och hacka löken ganska fint. Fräs lök och svamp i hälften av matfettet tills vätskan har kokat in
Lördag 18 juli 2015. Låt oss presentera en ny superstjärnedrink på den somriga semesterhimlen. Den titulerar sig så fint som Hugo och varför den heter så har vi ingen aning om
Min kollega undrade lite över hashtaggen jag valde till inlägget på insta, nämligen #kålmask. Men det är ju det är jag är och därför känns taggen helrätt för mig
När jag bakar kan det emellanåt vara kul att testa på någon ny, riktigt invecklad kaka, som görs i flera olika moment, kräver många ingredienser och dessutom tar lång tid att göra
Gör så här. Vispa ihop alla ingredienserna och smaka av med salt, peppar och ev mer fond. Toppa gärna såsen med lite extra sweet chilisås och rör försiktigt så det blir en fin virvel
Det här är en jättegod paj som passar bra att bjuda på som förrätt eller på buffébordet. Man kan göra en romsås som kan serveras till men det går lika bra med en grönsallad
6 portioner. 1. Koka upp vattnet, tillsätt saft och mannagryn (om du gör bärvarianten låter du bär, vatten och socker koka 5 minuter innan du tillsätter mannagryn)