Lägg över kycklingfiléerna på en skärbräda och låt dem svalna en aning. 3 kycklingfiléer. Dela kycklingfiléerna på längden och stek dem i matfett till en innertemperatur på cirka 70°C
Rör ihop grädde, puré, ajvar och oregano och häll över kycklingen. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 600 k kycklingfilé
PARMESANKYCKLING MED ZUCCHINI- & POTATISGRATÄNG. Skär 900 g kycklingfilé i tunna skivor. Paolos middag. Dagens middag är inspirerad av Paolo Roberto och Ulrika som bjöd på detta i våras, tack för middagstipset
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Nu ska ni få ett lätt recept med kyckling i en krämig och god sås. I kycklinggratängen har jag smulat ner vitost (jag brukar använda denna - LÄNK >>) Vitosten ger verkligen god smak åt såsen tycker jag, jag saltar inte något extra när jag använder vitost eftersom osten i sig är salt