Det här inlägget är i samarbete med Kitchentime. Glass i stora lass. Eftersom att ni tyckte om min nyttiga mangosorbet så mycket tänkte jag att jag även testar att göra sorbet på en av mina favoritfrukter
Hej. Så var denna julhelgen nästan slut och imorgon väntar jobb igen. Känner mig inte överdrivet peppad för jobb just nu men det blir säker bra när man är på plats på kontoret imorgon
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
Tjingeling. Favoritdessert på ingång. Som många av er redan vet är pannacotta en riktigt favvis för mig när det handlar om desserter och i somras när jag var på semester och hälsade på familjen drog jag till med just en sådan när det vankades efterrätt
1. Kladdkakebotten. Sätt ugnen. på 200°. 2. Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker. Hacka chokladen. Smält smöret, lägg i chokladen och rör tills den smält
Denna kakan måste ni bara göra om ni älskar JAPP. Wow, en helt bedårande kaka som man inte kan undgå. Här har jag verkligen prickat rätt när det kommer till en perfekt kaka