Hacka nöterna i lagom små bitar. Läg det i en skål och mät upp nutellan och nötkrämen. Blanda allt. Skär upp smöret och blanda ner florsockret och sedan efteråt sockret
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Lägg äggulorna i en skål som tål värme tillsammans med florsockret. Sätt bunken i en kastrull med kokande vatten och fortsätt att vispa tills skummet har blivit tjockt som en vaniljsås
IngredienserVattenmelonCantaloupemelonCitronsaftPistagenötterCitronmelissBovetekrispSå här gör duMängden du behöver per portion beror lite på hur morgonhungrig den som ska äta är
Ger en mild purjolökssmak med en krispig konsistens. Smaka av med salt. Nordisk krisp kom jag på genom att tänka på nordiska smaker som pepparrot och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.