I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev. Jag älskar verkligen smaken av fil i bröd, det gör liksom hela brödet
Kärleksmums dessa goda chokladrutor som jag tror att de allra flesta gillar. Det är verkligen en riktig favoritkaka från barndomen tycker jag, jag minns att den alltid fanns med på fikabordet vid kalas och att jag brukade få smaka på kanterna när mamma hade bakat den
Supergoda och saftiga kanelbullar med kardemumma. God morgon. Nu när jag går förbi olika konditorier och caféer så ser man fullt med semlor överallt (och har gjort i mer än 1 månad även fast det är ett tag kvar till semmeldagen) och jag har tyvärr aldrig tyckt om semlor
Jag kan inte slänga mat, så när jag hade några mogna bananer så blev det bananbröd. Jag hade 4 bananer i smeten men det blev lite väl kladdigt så 2 stycken är nog mer lagom
vispa äggvitan till hårt skum. häll allt utom äggvitan och vaniljsockret i en kastrull, sätt det på plattan och låt det sjuda upp, vispa rejält hela tiden
Min mammas knäck är fortfarande den godaste knäck jag smakat men något recept finns inte för hon gjorde den på en höft precis som hennes pappa lärt henne
Otroligt god och saftig mjuk kaka med rivna äpplen. Den söta och lite syrliga frostingen ger kakan en extra smakdimension men den är även god att äta precis som den är
Det blir så gott att rosta bröd som innehåller gryn och frön. Jag tycker brödet smakar mycket mera då. Därför brukar jag ibland dela de här mjuka och goda tekakorna på mitten och sedan rosta dem en stund