Hallå vänner. Jag tror inte att jag är ensam om att få vårkänslor när solen skiner, och eftersom jag älskar glass, och hade grädde som gått ut i kylen fick det bli detta idag
Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Alltså december månad är ett enda bakande, pysslande och godistillverkande. Julmust dricks varje dag och om jag i vanliga fall försöker att inte äta socker på vardagarna så är det ett enda sockerrus hela veckan lång just nu
Oreofudge. Detta receptet är ett nytt för iår. Det är verkligen hur enkelt som helst och man kan nog testa att byta ut Oreon mot mycket annat roligt för variation
En raw cheesecake med de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
För att göra cheesecakens botten. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten