När såsen har sjudit några minuter tar du bort den från värmen och tillsätt ostarna. Grädda i ugnen ca 30 minuter eller tills den fått fin färg och pastan känns mjuk
Blanda om ordentligt och sätt in i ugnen ca 25- 30 min. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna på medelhög värme ca 1 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Fräs löken, paprikan och chilin i lite olja i några minuter. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i nedre delen av ugnen i 30 minuter, tills äggstanningen stelnat och gratängen fått fin färg
Ni förstår, i min familj älskar vi bacon. Jag kan förvisso hålla mig och inte äta bacon på daglig basis men min sambo (hej simon) skulle definitivt inte tacka nej till bacon varje dag
Häll smeten i en bröad form och grädda i ca 40 min. Till fyllningen smält smöret i en kastrull och häll i mjölken samt tillsätt vaniljsockret och låt koka häftigt ca 3 minuter under omrörning hela tiden
Tillsätt då strimlad purjo och paprika i mindre bitar. Grädda i 225 grader i ca 20-25 min. Låt den stå 5-10 min innan servering så den får sätta sig lite
Idag gjorde jag dubbelsats av smörkrämen för att jag vet att mina grabbar härhemma älskar den. Häll ner smeten och grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter i 175 grader
Ställ i kyl minst en timme eller över natten. Grädda i cirka 10-15 minuter eller tills det fått fin färg. Klicka ut bottnar som är lite större än en fem kronaGrädda i cirka 10-15 minuter eller tills det fått fin färg