Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Hej. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier. Inte lätt att bjuda på nåt men denna smulpaj blev både gluten och mjölkproteinfri
Chokladrutor med vaniljglasyr (Glutenfria och laktosfria)Ca 30 st. Du behöver. 4 ägg3 dl strösocker150 g smör (laktosfritt)1 ½ dl mjölk (laktosfri)2 tsk vaniljsocker¾ dl kakao2 ½ tsk bakpulver1 tsk fiberhusk4 ½ dl glutenfri mjölmix
Jag har alltid älskat att baka. Innan bakade jag med mejeriprodukter, vetemjöl och raffinerat socker och trodde att det behövdes för att få en kaka att smaka bra