Crispy Chocolate Chip Cookies. The story. The Chocolate Chip Cookie is America's most famous cookie. It was invented in 1930 by Ruth Wakefield, who was the owner of the Toll House Inn in Massachusetts
* Jag vägde mina ogräddade kakor, de vägde ca. Dessa amerikanska Chocolate chip cookies är galet goda. De är fullpackade med choklad och de är härligt mjuka, tjocka och en aning sega
Den sista tiden har mina pins på pinterest en klar överrepresentation av kladdiga chokladkakor. Mina kunskaper på området är snarare minimala och jag är bara glad att det numera går allt mer smärtfritt att få till även lite större förändringar
Efter att jag kom hem från det att jag levererat kardemummakakan på jobbet så ville jag baka nå mer =) Imorn ska jag iväg och träffa en kompis som ganska nyligen fått barn, så varför inte baka nåt gott att ta med sej
En len cheesecake brownie med smak av choklad och krämig baileys. I receptet ger jag inga mått för Baileys, men det är inte meningen att halva flaskan skall i smeten
Åhh detta var välbehövligt. Det var länge sen jag åt en sån här chokladig efterrätt. Lagom kladdigt seg brownie med vita chokladbitar i, över detta en varm chokladsås
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
I jakten på den perfekta roadtripkakan återvände jag häromdagen till slut till en gammal klassiker. Amerikanska brownies på mörk choklad och riktigt smör
Den här helgen har börjat riktigt bra, och inte är den slut än. I fredags kväll åkte vi ut till våra vänner och deras familjs sommarstuga som ligger precis nere vid vattnet
Igår var tillbringade jag min dag hos mina föräldrar. Sedan bjöd mina föräldrar oss på helstekt oxfilé, stekt potatis, rödvinssås, getostkräm, kantareller och haricot verts med lök och paprika
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
♥ 1 avocado (smaken av avokado blir något dominant så 3/4 borde räcka)♥ 1/2 dl hasselnötssmör♥ 3 msk Stevia Strö♥ 3 msk kakao♥ 2 msk mjölk♥ 35 g 70% choklad. 1 avocado (smaken av avokado blir något dominant så