Nybakade fullkornsscones är en riktigt hit till frukosten. De är lite nyttigare än vanliga scones som är gjorde på vetemjöl, eftersom dessa är gjorda på fullkornsdinkelmjöl
På söndagar bakas det oftast bröd i detta hem, jag pendlar till Stockholm från Uppsala och äter alltid frukost på tåget och då brukar det bli smoothie och smörgås
Jag är inte så bevandrad bland de kalljästa bröden. har endast bakat med kalljäsning två gånger tidigare, men det beror inte på att jag inte tycker om det - nejnejnej
2 kpl - 2 stOhrarieskaMyllyn paras ohjeella. 2 dl kylmää vettä4-4,5 dl ohrajauhoja1 tl suolaaSekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja leivo välittömästi n 0,5 cm paksuisiksi rieskoiksi
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då