Usch vilket tråkigt väder vi har haft idag. Vad passar då bättre än att göra ett långkok. Jag passade på att köpa på mig ett par högrevsbitar när det var sänkt pris för ett par veckor sedan och idag använde jag en av dem
Så vill jag ha mina älgstekar i alla fall. Så var det dags att ta lergrytan i bruk igen. Jag tror jag lagade kyckling i den senast, för rätt länge sen, men den har av någon anledning inte hamnat här på bloggen
Om olika möjliga och omöjliga smakkombinationer har vi skrivit om tidigare (se t. ex. här). Till de sistnämnda - i mitt tycke - hör mannens (och dotterns) förkärlek till kaviar och ost på smörgåsen
Jättegod middag idag. Dock orkade jag inte vänta på att köttet skulle bli helt klart och eftersom det är fläskkött sitter jag här och är orolig för att ha fått galna-gris-sjukan eller något
Igår blev det köttgryta till middag, och gott blev det. Ingefära luktar och smakar så gott så varje gång jag använder det förvånas jag över att jag inte har det i maten oftare