Men nu ska vi att vi inte tjata mer om bloggträffen ( i alla fall inte idag), vi tänkte istället vi skulle tjata lite på er om hur bra det är att äta fisk och att det är något som vi alla bör göra oftare
Jag använder mig aldrig av färska lasagneplattor vanligtvis men häromdagen när jag var sugen på att slänga ihop en lasagne så snubblade jag över det här receptet på en hemsida och det hade blivit populärt av kommentarerna att döma
Gör under tiden fisken redo. Pressa lite citronsaft på fiskbitarna och rulla in i baconpaketet. Ta ut ugnsformen och lägg på baconfisken med skarven neråt, och sprid osten över hela formen
Lägg i fisken och lägg skivor av mozzarella på fisken. Blanda ihop såsen och slå den över fisken. Den här goda fisken åt jag för första gången för ca 2 veckor sedan och i söndags lagade jag den själv. 400 g fisk (torsk eller annan vit fisk). 1 fiskbuljongtärning. Sätt in i fisken i 200 grader i ca 30 minuter. Kram 400 g fisk (torsk eller annan vit fisk). 1 fiskbuljongtärning
Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form. Strö ströbrödsblandningen över fisken. Lägg spenaten runt fisken och strö över dede hackade äggen och tomat tärningarna, persiljan och citronskalet över fisken
Lägg grönsaker och fisk på folien. Dela fisken i 8 bitar. Lägg dem på grillgaller och låt fisken baka ca 15 minuter. Du kan även baka fisken i ugn på 225 grader i ca 15 minuter. 600 g vit fiskfilé
Modifieringen kom sig av att jag hade slut på aluminiumfolie och därför inte kunde ugnskoka fisken. Jag upptäckte det väldigt sent och blev lite stressad innan jag kom på att koka fisken i kastrull
skiva fisken 1 cm-tjocka skivor och fördela den över purjolöken. om man räknar 150 gram kokt potatis till varje persom så blir det 30 kolhydrater per portion 400 gr fisk torsk eller sej (fryst block) går även bra med annan fisk