Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Idag blev jag sugen på att baka bröd igen, så jag bakade dom här frallorna. ) Jag tyckte konsistensen på dem blev jättebra, men jag är inte så förtjust i kryddigt bröd
Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
Igår blev det flera olika sorters bröd bakade som jag sen frös in. Detta brödet har jag ju gjort flera gånger innan och är ett supergott bröd med frön eller nötter i
Se till att brödet svalnar helt innan du skär upp det så det får sätta sig, gärna över natten. Olja därefter en brödform med kokosolja, häll över smeten och låt brödet gräddas i 35 minuter. 1 tsk brödkrydda
Forma försiktigt delarna till tre långsmala vridna bröd. (Detta görs för att få en hårdare skorpa) Sänk sedan värmen till 220°C när bröden är i ugnen. Baka i ca 25-30 minuter eller tills bröden har en innertemperatur på 98 grader
Detta är bekvämt bröd att baka. Ett annat namn är kallugnsbröd. 1/2 dl brödsirap. Om du har en stektermometer kan du ta ut brödet när den visar 97 grader. 1/2 dl brödsirap
Det här receptet har faktiskt funnits på bloggen i flera år i min lilla, lilla hörna för bröd, men nu kände jag att det var läge att uppdatera både text och bild