bästa recepten

bästa recepten

  • 15 Recept
Pasta, grönkål, sardeller & kapris

Pasta, grönkål, sardeller & kapris

Här är det umamismakerna som lever ut till fullo – kapris, sardeller, parmesan, vitlök och så grönkålen som dessutom är fantastiskt nyttig
Ugnsrostade kryddiga kikärtor

Ugnsrostade kryddiga kikärtor

Helgen som gick testade jag något nytt för mig, ugnsrostade kryddiga kikärtor med goda kryddor. De blev mycket toppengoda, knapriga på utsidan och mjuka på insidan
Olive Ascolane

Olive Ascolane

Börja med att kärna ur oliverna. Stek sedan färsen i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Låt färsen svalna något

Glöggkokta päron med stiltonost

8 portioner. 1. Skala päronen och behåll skaften. Skär av botten så att de kan stå upp. 2. Lägg alla ingredienserna i en gryta och koka i ca 30 minuter tills päronen är mjuka
Ugnsstekt kålrabbi

Ugnsstekt kålrabbi

Har ni provat kålrabbi nångång. Det hade inte jag innan i fredags. Det är en ganska okänd rotsak med få kolhydrater, perfekt för mig just nu
Pizzamuffins LCHF :)

Pizzamuffins LCHF :)

Vi hade en enkel men god och mysig tre-rätters påskmiddag med familjen. Till förrätt gjorde jag Pizzamuffins
Kebabpaj LCHF :)

Kebabpaj LCHF :)

Som ett alternativ till fredags Tacos bjuder jag Dig på Kebabpaj. Pajdeg till pajen är ju så klart LCHF
Tortillabröd (LCHF)

Tortillabröd (LCHF)

Jag hittade ett recept på tortillabröd och jag kände direkt att jag bara måste testa. Jag använde tortillabröden till att göra gratinerade wraps av och det blev jättegott
Lasagne LCHF :)

Lasagne LCHF :)

Oh mamma. Den här lasagne är mycket godare än den "vanliga" du brukat laga tidigare. (dottern Maria). Och det är faktiskt sant
Broccoligratäng med bacon och kålrabbi,  lchf

Broccoligratäng med bacon och kålrabbi, lchf

Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter. Den här är bara sååå god, har gjort den några gånger
Majrova på hasselbacksvis

Majrova på hasselbacksvis

För ett tag sedan fick jag inspiration till ett nytt tillbehör med majrova som huvudingrediens som jag sedan dess varit nyfiken på att testa