Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Enligt mig, men om du gillar dem och går på LCHF så frossa på. Nu när jag börjat med LCHF så kan det bliMörk choklad (över 70 procent), ibland unnar jag mig lite för många bitar. Och min mage har ju mått totalt prima i 2 veckor nu sedan jag började med LCHF så varför ändra på det nu
Crêpes LCHF 6-8 st. Crêpes LCHF 6-8 st. Man behöver inte vara så strukturerad alltid. Normalt sett har vi alltid bestämt vad vi ska äta måndag till torsdag
Idag är det kvällsarbete som gäller för mig, så nu har jag lagat mat som jag kan ha i matlådan. Tog lite vad som fanns hemma, vi har som mål att äta fisk minst en gång i veckan, så idag blev det gratäng med torsk, fänkål och purjolök
Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
Gjorde pannkakor till lunch och då vart det också lchf pannkakor till min man. Sedan blir det ju lite mer lyx med florsocker på men eftersom det inte är så lchf fick det bli Sukrin Melis som finns att köpa i lchf butiken
LCHF Pitabröd . Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst
Vi åt ofta tomat- och fetaostpaj innan vi började med LCHF-kost men då med pajdeg. TOMAT- OCH FETAOSTPAJ (LCHF)5 tomater150 g fetaost1 knippe färsk basilika200 g riven ost5 ägg1 dl creme fraiche2 dl vispgräddeSalt och svartpepparTimjanGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.