Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Hallå alla mina bloggläsare. Viktigt att dom inte kokar för länge, mina var inte helt mjuka. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Är så glad att jag köpt den boken. Ger mig en anledning att testa gamla favorit recept på nytt