En fet fisk blir god nästan hur man lagar den tycker jag och lax är nog den fisk vi äter mest. Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Idag gjorde jag nåt som skulle likna fisk i ugn. Börja med att skära tofun i "fiskstora" bitar som du gnider in i salt och peppar och lägger i en eldas form
Har man tillgång till färsk, bra fisk blir det såklart ÄNNU godare. Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl