Personligen välkomnar jag hösten, även om jag inte direkt ser fram emot vintern. Jag gillar tjocka tröjor och lite blåst och att slippa gå i sandaler (det ÄR ju inte bekvämt
500 g fläskkotlett, i bitar (eller skinkstek) 2 klyftor vitlök, finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 3 cm färsk ingefära, finhackad 1 citrongräs, i bitar 1,5 l vatten 10 cm purjolök, i skivor 1 morot, i slantar 100 g spetskål, i bitar (eller färsk vitkål) 1 broccoli, i buketter 100 g champinjoner, skivade 0,5 dl färsk koriander, finskuren salt olja, att fräsa i
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem