4-5 portioner 500-600 g lövbiff3 stora gula lökar290 g champinjoner på burk, skivade1 kalvbuljongtärning1-2 tsk sambal oelek2½ dl matlagningsgrädde3-4 msk kinesisk soja2 msk flytande margarinsaltPeppar Strimla lövbiffen, dela löken i mitten och skiva den i smala skivor. Fräs lövbiff och lök i en panna, tillsätt svampen (utan spad) samt grädde, buljongtärning, soja och sambal oelek och koka ihop i ca 15 min. 500-600 g lövbiff
Sjömansbiff. Hej allesammans. Nu är vi tillbaka på svensk mark igen efter en helhelg i Polen där vi kryssat tillsammans med goda vänner medan barnen har njutit av lugnet i Blekinge hemma hos sin mormor
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken