Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Nu har jag bakat nya syltgrottor. Som dessutom är rätt lika originalet. Min man Artur trodde att det var "den vanliga" sorten (med socker), och blev förvånad när jag irriterat sa att han minsann ätit upp ett par av mina kakor som jag inte hunnit fota till bloggen
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Små, goda munsbitar med krämig chokladfrosting. Dekorera med ett litet hallon eller en blomma. Jag serverar på mitt senaste loppisfynd…kakfat på fot med guldkrusiduller