Recept Italienska köttbullar i tomatsås500 gr nötfärs (jag köper från kils slakteri som är så mycket godare) lite dyrare men så värt varenda krona1 riven gul lök2 pressade vitlöksklyftor1 dl riven parmesan ost1 dl mjölk1/2 ströbröd (jag hoppade över eftersom vi inte hade något glutenfritt ströbröd hemma)Färsk PersiljaI burk Dolmio Tomatsås till PastaSmaka av med salt o pepparJag blandade ihop alla ingredienser i en skål o rullade ganska stora köttbullar. Jag stekte dom i lite smör så de fick en fin yta sen hällde jag på tomatsåsen o ca 2 dl vatten
Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
Dela tomaterna i halvor. Lägg sallad eller persilja, potatis, sparris och tomater på ett fat. 16 pärltomater. 16 pärltomater 2 nävar jungfrusallad, eller lite bladpersilja
Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan