Här kommer ett recept på lite söndagsmat som säkert räcker till flera matlådor i veckan. Dessutom är det enkel matlagning som till stora delar sköter sig själv
Salta och krydda karréskivorna, lägg dem i en ugnsform. Torka av de soltorkade tomaterna från olja annars flyter oljan omkring och ser osmaklig ut, skär dem i mindre bitar och strö över köttet
Det som är helt avgörande för hur smaken på den här karrén blir, är valet av kryddblandning. Jag tog en kryddblandning som heter Vilda Fantasier och som innehåller dragon, rosépepar, lök, cayenne, paprika och vitlök
Gårdagens middag blev stekt fläskfilé med en underbar sås på en liten del av trattkantarellerna. Såsen blev otroligt smakrik och god, den kan jag rekommendera om ni kanske har varit ute och plockat lite svamp
Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan i tärningar. Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också