LCHF: Äggröra med gräddstekt lever Stek levern i matolja på ganska hög värme så att den får lite färg och blir lätt rosa invändigt. Tid. 20 minuter Matbiten
Himmelska grytan 2 tsk tomatpuré. 2 tsk tomatpuré. Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar Smaskelismaskens
80-talet är tillbaka - Kassler med ost & ananas 10 propoints 3. 0. m. i. n. p. å. b. a. d. e. t. l. v. g. ,. r. o. c. k. ö. S. f. j. h. u. s. ä. O. 1. -. T. I. 8. &. 4. 5. P. z. y. 2. L. K. B Gourmet light
Enkel fläskfilé i krämig vitlöks och persiljesås _________________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 1-2 vitlöksklyftor Madame Edith
Pannbiff med grönpepparsås & tomat/mozzarellasallad Dela tomaterna och mozzarellan i bitar. Ingredienser ca 20 biffar Biffar 800 gr Nötfärs 3 msk ströbröd 2 msk potatismjöl 1 dl mjölk1 ägg2 tsk salt 3 krm vitpeppar Sås 3 msk smör2 msk mjöl1 dl vatten2 dl mjölk1-2 dl grädde2 msk kalvfond1 msk torkad grönpepparSalt Sallad 1 mozzarella2-3 tomaterRomansalladOlivoljaSaltSvartpeppar Gör såhär Blanda samman ströbröd, potatismjöl, salt, vitpeppar och mjölk i en bunke. tomat och mozzarellasallad ca 20 biffar Biffar. 2-3 tomaterAnna Ztyle -
Pasta med krämig fläskfilé Jag gillar smaken av soltorkade tomater i en pastasås så den ska inte snålas med. Gillar man INTE soltorkade tomater kan man använda lite tomatpuré och vanliga färska tomater, det blir inte samma smak förstås men ett nog så gott alternativ Kryddburken.se
Stekt fläskfilé med krämig champinjonsås Vi avslutade söndagskvällen med middag vid matsalsbordet i vardagsrummet istället för köksbordet idag Vardagsmat a la Jess
Friterad kyckling med sötsursås Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. Laborera fritt med tomat, sötma och surt. Hej på er, Alla Goda Ting
Kassler och ananas med sweet chilisås 3-4 portioner. Ingredienser. 200-300 gr kassler i skivor. 1 liten burk skivad ananas (ca 140 gr avrunnen vikt) Salt & Peppar
Grekisk kyckling med grönsaksgryn och tzatziki 5 dl matyoghurt. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Koka gryn med buljong enligt anvisning på förpackningen. Låt det sedan svalna Tasteline
Panerad fisk med potatismos och kall dillsås Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn Zeinas Kitchen
Fisk i foliepaket Skär tomaterna i bitar och skiva purjon tunt. Toppa med tomater, purjo och avsluta med en rejäl klick färskost Krokus Mat & Vin