Servera den frasigafisken med mos. Sommarmaten är ju speciell. Lägg fiskeni en ugnsfast form. Mycket grillat, mycket lättlagat men också mycket ”finmat”
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. ”Mamma tror att vidriverpizzeria” sa Danieltill Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja
Bred på tomatpurén på fisken. Låt det rinna av. Klicka på smöret och strö över klipptdill. Vikihoptill paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker)
Att laga tillfiskifoliepaket är ett smidigt sätt att göra sej av med småslattar som liggeri kylen, alla måste ju inte ha samma ingredienserisina paket, låt istället alla kombinerasitt eget fiskpaket
God fisk som verkligeninte tar lång tid att laga, den går att laga i ugnen eller på grillen. Under tidenskivasellerini tunna skivor och lägg dom i en bunke tillsammans med zuccinin
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.