Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det här är nog en av de godaste kladdkakorna jag gjort hittills. Jag gjorde den i en form som inte var så stor, vilket resulterade i att kakan blev högre och kladdigt god i mitten
Foto. Peo Quick. Godmorgon. Idag är det våffeldagen och våffelkalas brukar alltid uppskattas. Här kommer ett recept fritt från gluten, socker och mjölk från min första bok “Paleo – Naturlig mat & livsstil”
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Det är superenkelt att göra god, hälsosamt ischoklad. Använd kallpressad kokosolja istället för det härdade kokosfettet som man normalt använder (som inte alls är nyttigt)
Ischoklad med kokosolja och kokosflingor. 22 december 2014, 21. 47Ikväll skulle Anton göra ischoklad. Vi hade inget vanligt kokosfett och inga formar så han improviserade
Förra veckan skrev vi om att det oftast går lång tid mellan gångerna då vi bjuder er på fläskkött här i bloggen och nu plötsligt så dyker det upp två veckor på raken, häpp
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
. Tiden rusar på och plötsligt inser jag att om en och en halv vecka börjar sonens sommarlov och jag har lovat vara med honom en dag i skolan innan sommarlovet
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…