Vi åt fisk igår… och konstigt nog så var maken sugen på fisk idag igen. Helt plötsligt, bara från ”ingenstans” så har han ett ständigt sug efter fisk verkar det som
500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal
Något som vi inte riktigt kan fatta, men som enligt almanackan är ett faktum, är att det på söndag är första advent och att det idag är endast 24 dagar kvar till julafton
Många gör gubbröran med ansjovis, men jag gör den med matjesill. Gubbröran är en riktig klassiker och idag serverades den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar
1. Skölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Koka en lag av ättikssprit, vatten, socker, krossad vitpeppar, krossad kryddpeppar, lagerblad och kryddnejlikor
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong