1. Lägg kikärtorna i en bunke med vatten 24 timmar innan användning. 2. Sila av kikärtorna. Ta en stavmixer och mixa ner kikärtorna till en smet (detta tar en stund)
Torskryggen långsambakas, den gröna sparrisen steks för att bibehålla sina underbara smaker – det hela serveras med ljuvligt ramslökssmör och italiensk potatis
Du behöver (2 port)Tacobröd eller tunnbröd200 g grillad kyckling1 dl kvarg1 äpple150 g cocktailtomater100 g sallad2 mogna avokado1 tsk dijonsenap1 tsk balsamvinägersalt, peppar
Nä nu tar vi en paus från semesterinläggen för lite recept tror jag. Ända sen vi fick äta mat lagad på en Muurikka när vi var nere i Skåne lite tidigare i somras, har vi varit så grymt sugna på en
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it