Rör ihop smulad fetaost, crème fraîche, basilika, salt och peppar och fördela ovanpå tomatröran. 200-300 g fetaost. 1-2 medelstora auberginer 1 rödlök ca 1 msk olivolja 3 medelstora tomater ca 0,5 krm svartpeppar 0,5 klyfta vitlök vitlöksklyfta 200-300 g fetaost 2 dl crème fraîche 0,5 kruka basilika, hackad ca 1 krm salt crema di balsamico
Skär halloumiosten i tärningar och stek i en panna med lite olja medan soppan kokar. Häll upp soppan i djupa tallrikar, toppa med lite olja, strö över de krispiga halloumitärningarna och garnera med koriander
200g fetaost. Blanda fyllningen väl (ost och persilja/mynta). Blanda ingredienserna till penslingen. Rulla ut filodegen på en fuktig handduk så att degen inte torkar till sig
Bryt fetaosten i 4-5 bitar och lägg i en liten ugnsfast form. 200 g fetaost. 200 g fetaost 0,5 msk olivolja 1 tsk honung 1 klyfta vitlök 1 kvist timjan