Jag testade att göra paneradhalloumi – kallar dom fuskpinnar (istället för fiskpinnar). ev Salt (halloumin är redan salt så kan skippas), citronpepparoch ev torkad dill
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsåsoch ärtor stod på menyn. Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaftoch mjölk
Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s ochJamielOliver´smatlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tipsochhärliga maträtter som görs
Så här gör du ölpaneradhalloumi eller som den heter i England "Beer battered halloumi". Gör en halloumistroganoff, halloumicarbonara eller halloumibiffar eller helt enkelt äta den som den är kanske med lite vattenmelon och ett gott bröd
HALLOUMIOCH AVOKADOBURGARE, en monteringsskiss. sedan en skiva varm stekt halloumi. För kidsenfixade det här helt själva och jag behövde bara öppna en flaska pinotnoir
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiostentillsammans med chili, citron, rostade pinjenötterochbalsamico blev en ljuvlig kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.