Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Igår däremot var det just fuccacia som skulle bakas och jag var så himla sugen på vitlöksbröd och hittade då Kalasgott-Jennies recept på vitlöksbröd där hon gör en olja med mixad basilika och vitlök, vilket fick bli min inspiration till toppingen på fuccacian
Lägg bröden under bakduk så de inte hårdnar. Brödet är allra godast nygräddat och varm. Stek brödet i stekpannan, stekpannan ska vara helt torr, ca 1 min på varje sida
Ett jättegod indiskt bröd som är lätt att göra. Ett jättegod indiskt bröd som är lätt att göra. 4 port8 bröd25 g jäst1 ½ dl mjölk1 tsk salt1 msk honung2 msk olja1 ägg1 ½ dl grekisk yoghurt1 tsk bakpulver8 dl vetemjölSmula jästen i en bunke och rör ut den med 37 gradig mjölk. 8 bröd