Lo mein är en Kantonesisk maträtt med äggnudlar där ingredienserna varierar, den kan göras med kyckling, kött eller helt vegetarisk, det enda som är gemensamt i alla recept är just äggnudlarna
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Utgick från ett viktväktarrecept men ändrade lite mått då jag hade färdigkokt pasta sen tidigare för ca 2-3 port
Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i lite sprayolja i stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig
800 g jämnstor potatis. 130 g Arla® Svenskt Smör. 11 tsk salt. 11 msk ströbröd. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 800 g jämnstor potatis 30 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 msk ströbrödGör så här Sätt ugnen på 225º