Cissi bak

Cissi bak

  • 68 Recept
Fryst cheesecakesandwich med blåbär

Fryst cheesecakesandwich med blåbär

Ingredienser Portioner. 15 200 g digestivekex 200 g cashewnötter 75 g smält smör 1 burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g) 500 g naturell färskost av cream cheese-typ 250 g blåbär 2 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan
Tunnbröd

Tunnbröd

Tillsätt övriga ingredienser, men spara lite mjöl till utbakningen. Låt bröden kallna på varandra insvepta i bakdukar
Morotsrulltårta

Morotsrulltårta

2 tsk bakpulver. Häll ut på bakplåtspapper och grädda på 175 grader i ca 6 minuter. 2 tsk bakpulver. Morotsrulltårta
Mjölkchokladkola kaka

Mjölkchokladkola kaka

Har ni tänkt baka något i påsk så kan jag tipsa om denna chokladkakan med mjölkchokladkola täcke. Häll smeten i en springform med bakplåtspapper
Fransk chokladkaka

Fransk chokladkaka

100 g mörk bakchoklad. 1 krm bakpulver. Lägg ett bakpapper i botten av en springform (ca 18 cm), smöra och bröa med kakaopulver. 100 g mörk bakchoklad. 100 g mörk bakchoklad. 1 krm bakpulver. 100 g mörk bakchoklad
Vitchokladmousse med passionsfrukt

Vitchokladmousse med passionsfrukt

Då är årets första arbetsvecka avklarad. Väldigt skönt att det bara var 2 dagar. Eftersom det är fredag tänkte jag att det passar att ge er receptet på en supergod efterrätt
Äppeldessert i snapsglas

Äppeldessert i snapsglas

Lägg på en plåt med bakplåtspaper och baka i 175 grader mitt i ugnen i ca 10 minuter. Äppeltider men har ni liksom jag väldigt ont om äpplen på träden i år
Toscakakor

Toscakakor

4 dl vetemjöl 200 g smör 1 dl socker 1 ägg. Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
Frusen cheesecake med daim!

Frusen cheesecake med daim!

När detta inlägg publiceras befinner jag mig troligen runt ovala bordet på jobb i färd med att skriva kvalitetsrapport om läsårets förehavanden och målbeskrivningar om kommande
Daim & kola cheesecake

Daim & kola cheesecake

I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l