Ingredienser Portioner. 15 200 g digestivekex 200 g cashewnötter 75 g smält smör 1 burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g) 500 g naturell färskost av cream cheese-typ 250 g blåbär 2 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan
100 g mörk bakchoklad. 1 krm bakpulver. Lägg ett bakpapper i botten av en springform (ca 18 cm), smöra och bröa med kakaopulver. 100 g mörk bakchoklad. 100 g mörk bakchoklad. 1 krm bakpulver. 100 g mörk bakchoklad
Då är årets första arbetsvecka avklarad. Väldigt skönt att det bara var 2 dagar. Eftersom det är fredag tänkte jag att det passar att ge er receptet på en supergod efterrätt
Lägg på en plåt med bakplåtspaper och baka i 175 grader mitt i ugnen i ca 10 minuter. Äppeltider men har ni liksom jag väldigt ont om äpplen på träden i år
4 dl vetemjöl 200 g smör 1 dl socker 1 ägg. Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
När detta inlägg publiceras befinner jag mig troligen runt ovala bordet på jobb i färd med att skriva kvalitetsrapport om läsårets förehavanden och målbeskrivningar om kommande
I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l