Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. 4 st kycklingfilér. Häll såsen över kycklingen och sänk värmen och låt allt småputtra ca 15 min. 4 st kycklingfilér
5 dl ankfond eller kalvfond (köp färdig eller gör ankfond som man gör kycklingfond). Jag trodde faktiskt att jag hade lagt ut det här favoritreceptet för länge sedan och har nu fått frågor om det
4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl grönsaks- eller hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk soja 1 tsk sambal oelek 1 msk honung 1 förp kokta kikärter (à 400 g) 1/2 citron 2 msk hackad persilja Till servering couscous Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5