Det är ganska intressant att läsa om maträtten stroganoff, för ingen verkar vara helt säker på vilka ingredienser som egentligen ingick i det ursprungliga receptet
Crepes med ChampinjonstuvningJag levde på champinjonstuvning tidigare. Jag var vegetarian i 6 år och under den tiden så blev det mycket champinjonstuvning, och jag lovar er, jag blev inte less en enda gång
Idag hade jag ingen som helst aning om vad vi skulle äta till middag. Tog en sväng till ICA innan Wiktors innebandymatch och väl där bestämde jag mig för att det fick bli inbakad fläskfilé
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Tweet Pin It Skriv utDet är kanske inte högsäsong när det gäller vilt nu när det är lite av en tidig värmebölja här nere i Skåne men vi hade lite renskav över i frysen som vi var tvungna att använda upp