När resten av familjen åt potatisgratäng passade jag på att testa nya grejjer och det här var nog bland det godaste jag någonsin ätit, så gott att jag inte ens funderade på hur jag skulle kunna utveckla smakerna och när det gäller mig vill det inte säga lite
Gör så här. Skär fisken i 3 cm kuber. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och lätt att göra. Portioner. 22 port pulled pork 1 avokado 1/2 vitlöksklyfta 2 msk färskost pepparrotsalt och peppar 1/2 silverlök 1 tomat 1/2 romansallad 4 hamburgerbrödSkär köttet i skivor och värm i buljongen och BBQ-såsen
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Köttfärssås. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt