Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsröra i hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulledporkburgaremed god aioli och tomatsalsa
Pulledporkmed ingefära och chipotle. Tidigare har jag bara lagat pulledpork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisen istället
Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt och flera med mig blev säkert sugna på att testa, men det kräver sin planering då det tar lite tid i ugnen
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Ungefär som en hamburgare liksom. Skillnaden är förstås köttet och dess tillagning, men också att man i pulledpork äter det med bröd, ungefär som en fralla eller en baguette
Är det inte så mycket vätska struntar du i det och kör med locket på. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.