Blanda mjölk, grädde, pressad vitlök, aromat, salt, vitpeppar och lökpulver i en stor gryta. Denna supergoda och krämiga potatisgratäng åt vi till de smaskiga quornfiléerna som ni fick recept på i gårdagens inlägg
Hos Charlott serveras det oftast LCHF-mat och just den här gratängen är en sådan. Så trevligt med fler Gästbloggare, den här gången är det Charlott Holm som har lagat mat och fotograferat
Rör ihop ättika, socker och vatten tills sockret löst sig. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor. Strö över ost, delade cocktailtomater och jalapênos
Skär blomkål och broccoli i buketter. Häll på såsen och strö över osten. Koka dem lätt ca 3 min och häll av vattnet. Skär zucchinin i skivor och stek ca 1 min på varje sida. 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g blomkål 250 g broccoli 250 g zucchini 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 5 dl Kelda® bechamelsås 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng