Crille Tillbehör

Crille Tillbehör

  • 93 Recept
Sandefjordsås till fisk

Sandefjordsås till fisk

God fredag på er. Inför stundande helg så bjuder vi idag på en fiskmiddag med en lite festligare sås, festligare av den enkla anledningen som stavas s
Chèvregratinerad potatis

Chèvregratinerad potatis

4 bakpotatisar175 g chèvre1½ dl creme fraichesaltsvartpeppar1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och torka potatisarna
Pico de Gallo

Pico de Gallo

Här kommer Anettes recept på Pico de Gallo som serverades till huvudrätten. Lite halvsuddig bild men det får duga
Tryffelmajonnäs

Tryffelmajonnäs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st ägg 2 tsk dijonsenap 2 tsk vitvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 1 krm salt 0,5 tsk tryffelolja Köp receptet
Fransk potatissallad

Fransk potatissallad

Den är så himla god så man kan äta bara den utan tillbehör. Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
Tonfiskröra

Tonfiskröra

Låt tonfisken rinna av i en sil, mosa sedan den. Finhacka en rödlök och knippen med dill och blanda ner detta i tonfisken tillsammans med crème fraichen, och rör ihop allt
Alexandra Zazzis pesto

Alexandra Zazzis pesto

1. Lägg alla ingredienser utom olivoljan i matberedare. 2. Häll i oljan i tunn stråle medan matberedaren arbetar på medelhög fart
Balsamvinägersås

Balsamvinägersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st schalottenlökar 1 krm svartpeppar 4 dl vatten 1 dl kalvfond 1 dl balsamvinäger 2 msk soja 2 msk margarin , eller smör 3 msk socker 2 msk maizena , redning för mörka såser Köp receptet
Skarpsås

Skarpsås

Koka ägget. Skölj det kallt. Vispa grädden löst. Tillsätt majonnäs med hackat ägg. Smaka av med lite vinäger, salt, peppar och rör ned hackad dill
4 marinader som fixar biffen

4 marinader som fixar biffen

4 msk olivolja. 2 msk äppelcidervinäger. 1 tsk soja. 1 tsk Liquid Smoke. 1 tsk senap. 1 msk tomatpuré. salt, peppar, oregano, persilja, timjan