Ingredienser Portioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 Valnötssås 4 dl valnötter 1/2 dl pinjenötter 3/4 dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 tsk salt 1 1/2 dl riven parmesanost 2 dl vispgrädde eller mjölk (3%) Pasta 300 g pasta (strozzapreti eller trofie) 3 msk olivolja riven parmesanost att toppa med Lägg till i inköpslistan
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Det här är en väldigt uppskattad kycklingrätt som jag gjort flera gånger i olika varianter. Att tillsätta bacon ger bra sälta och kräver egentligen inte så mycket extra kryddor även om jag gillar att "hotta" till det lite med chili och vitlök
Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris