Limebakad torsk med citrongräs, koriander och kokosmjölk
Margona -
Margona -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1. Sätt ugnen på
  • 300 g torskfilé i
  • 2 portionsbitar och lägg i en smord ugnsform
  • 1 lime Krydda fisken med rivet limeskal och
  • 1/2 krm salt
  • 1 dl vatten,
  • 1 förp kokosmjölk
  • 1/2 tärning kycklingbuljong,
  • 1/2 tsk japansk soja och
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 1 portabello och klyfta
  • 1/2 rödlök Stek i olivolja i en stekpanna
  • 1-2 min Krydda med
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.