Detta recept är ett av mina favorit-recept när det kommer till muffins och detta var nog ett av de första recepten jag gjorde när jag började baka med proteinpulver
Igår provade jag mitt första rawrecept ur boken "Rawfood på svenska" & det blev denna avokadosoppan. Jag älskar avokado & soppan var ok men jag tror man måste ställa om kroppen från att äta varm mat till kall då maten aldrig upphettas riktigt vid rawfood
Dra mig baklänges på en skottkärra detta är kanske bland det godaste jag ätit. Galet nyttigt också. En riktig svensk Superfood är grönkålen fylld med c-vitamin, kalcium, a-vitamin,e-vitamin, B9-folsyra, B6, kalium, magnesium, järn, pektin och antioxidanter
. Jag har fastnat för det här med raw fika/efterrätter, det är sååå gott. I veckan bakade jag Emmas råa Jordnöts/banancheesecake med chokladtopping som hon har lovat ska vara underbar
Detta receptet påminner en del om receptet på Thailändsk kycklingsoppa som jag redan har i bloggen. Många fräscha ingredienser så man känner sig helt nyttig
Ibland kan mat verkligen göra mig lycklig. Som när man äter denna och vet vad den innehåller. Att det kan bli såhär gott utan socker och massa tillsatser får mig (iallafall för stunden) att tycka vi är knäppa som stoppar i oss annat
I Uppsala firas Valborg med pompa och ståt, många tusen som kommer sig ut i parker och på gator. Om solen är framme blir det garanterat picknick och här är ett recept på en saftig och inte helt onyttig banankaka, perfekt att ha med ut i picknick korgen
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor. Blanda socker och kanel i en rymlig plastpåse. Lägg i äppelklyftorna och skaka om så att alltsammans blandas väl
Jag åt mina med skivade ekobananer, det var inte så pjåkigt. Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite