Snabbt och enkelt, ska det vara. 12 bitar3 ägg3 dl strösocker3 dl vetemjöl1 dl hett vatten1 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerGlasyren Geisha chokladkaka i valfri smak1 tsk matoljaUgnsvärme - 175 graderVispa ägg och socker vitt och pösigt
Tiger-drömmar. 3 januari 2016, 11. 54. Hej på er. I går bakade jag några drömmar och denna gång fick det bli vanilj och choklad i samma härliga lilla dröm
Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan. I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka
Lite-göra-klubben. Bra, då kan ni ju alltid baka en randig rulltårta till kaffet. eller för all del. Låt ungarna göra grovjobbet, sen kan ni vuxna bara vara med och äta upp godsakerna
Igår lagade jag chokladbiskvier till min mammas födelsedag. Hennes favoritbakverk. Dom blev jättegoda och det är inte alls nån svårt att få till fina och goda biskvier
Värm ugnen till 175 º C. Förbered två 18 cm formar, med smör och mjöl. Tillsätt mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat, salt, vaniljsocker till en stor skål, kombinera väl
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper