Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
Drinktilltuggen tänkte vi däremot bjuda på redan nu, kanske passar dom fint som ett sistaminutentips denna lördag, om någon av er är lite småsugna på nåt hett eller örtigt att knapra på under tiden som lördagsmiddagen blir klar
Koka upp fett och vatten. Rör i mjölet med en kraftig visp till smeten släpper ifrån kanterna. Obs. Rör / vispar man för länge så faller dom ihop istället för att puffa upp sig
Det är gott att servera Västerbottenchips eller parmesanchips samt parmachips till ett gott Chianti. Denna gången fick det bli ett "Fonterutoli" från 2011
Ingredienser Portioner. 15 st 1/2 kruka persilja 1 dl rostade hasselnötter 250 g färsk kyld smördeg 2 dl riven prästost (gärna lagrad i 18 månader) salt peppar 1 äggula Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
De här lättgjorda bacon- och ostpuffarna blev både grymt goda och vackra att titta på. Köp färdiga smördegsplattor, helst kvadratiska, tina plattorna och dela i trianglar
)Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen