Cattis19

Cattis19

  • 14 Recept
Langos II

Langos II

Smula ner jästen i en bunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig. Mosa potatisarna och rör ner dem tillsammans med vatten, salt och det mesta av mjölet

Frasigaste Langos med löjrom, räkor och Västerbottensost

Frasigaste Langos med löjrom, räkor och Västerbottensost hittar ni här och nu. Sväng ihop en deg, bara kavla ut lite halvslarvigt och ner i fritösen några minuter på varje sida så har ni helgmyset fixat och klart
Langos

Langos

Jag har länge varit sugen på att testa att göra egna langos hemma och i går kväll blev det äntligen av
Frasiga langos med topping

Frasiga langos med topping

Festivalmat för mig, jag har verkligen gillat langos. Men när man blivit serverade några halvgräddade drypande i gammal olja så vill man inte längre köpa maten på festival
Langos

Langos

Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Langos

Langos

Langos. 16 st. 25 g jäst. 3 dl vatten. 1 stor kokt potatis. 1 tsk salt. ca 7 dl vetemjöl special. 1 dl mjöl till utbakning
Langos med räkor

Langos med räkor

När jag var liten fanns det en restaurang i Mariehamn som hette Ciao Ciao Tropical, där åt jag nästan alltid langos med räkor
Langos!

Langos!

Varför inte äta lite langos på fredag. (Creme fraiche, hackad rödlök, räkor, svart rom och gräslök). Ingredienser
Langos!

Langos!

Varje sommar är det tradition att äta langos på diverse marknader. I våras prövade vi på att göra hemmagjorda langos, bara för att stilla suget en aning
Langos

Langos

Efter en jobbig vecka har jag haft en lugn och harmonisk dag
Langos med god topping!

Langos med god topping!

För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Jag har inte ätit det sedan jag var 18 år och besökte Hultsfredsfestivalen, så det var jättekul att få smaka på det igen
STEKT TONFISK MED GRÄSLÖKSSÅS

STEKT TONFISK MED GRÄSLÖKSSÅS

Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen