Vit chokladpaj med färska jordgubbar 300 g Digestivekex, fint krossade. 1100 g smör, smält. 12,5 dl mjölk. 12,5 dl vispgrädde. 10,75 dl strösocker www.koket.se
Enkel hallonmousse med chokladsmul Enkel hallonmousse200 g hallon, färska eller frysta 1 dl gelésocker 2 dl vispgrädde. Chokladsmul0,5 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 msk kakao 1,5 dl havregryn 50 g smör www.koket.se
Äppelpajsdessert med cheesecakekräm Havresmul25 g smör, rumstempererat 0,5 dl vetemjöl 0,5 dl havregryn 2 msk strösocker 1 krm malen kardemumma www.koket.se
Blåbärsrutor med vaniljkräm och smul 250 g smör, rumstempererat 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker (till degen) 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 dl vaniljkvarg 2,5 dl crème fraîche 2 ägg 1,5 dl strösocker (till fyllningen) 1 citron, rivet skal 1 krm vaniljpulver 150 g frysta blåbär florsocker, att pudra över www.koket.se
Äppelpajspannacotta med krisp 2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 dl strösocker 2 tsk malen kanel 2,5 dl gräddfil. 1Topping2-3 syrliga äpplen (gärna svenska) 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 25 g smör www.koket.se
No bake jordgubbscheesecake Botten15 digestivekex 7 msk smör, smält 2 msk strösocker. 1Cheesecake300 g färska jordgubbar 1 dl strösocker 2 tsk gelatinpulver 2 dl vispgrädde 200 g färskost www.koket.se
Vit chokladkaka (äggfri) - Elisabeth Johansson - Sveriges största provkök - Kokaihop.sewww.kokaihop.se
Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär Ingredienser Portioner. 4 Mörk chokladcrème 100 g mörk blockchoklad (55% kakaohalt) 2 dl vispgrädde Vit chokladcrème 75 g vit blockchoklad 1 1/2 dl vispgrädde Krokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 1/2 dl saltade jordnötter (1 1/2 dl motsvarar 100 g ) Till servering 2 dl blandade bär Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Hallonpannacottapaj Ingredienser Fyllning 3 st gelatinblad 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 250 gram hallon 200 gram färskost , av philadelphiatyp 1 odefinierad bär , färska, till garnering Pajdeg 12 st digestivekex 75 gram smör , smält Köp receptet www.tasteline.com
Daimpannacotta Ingredienser Portioner. 6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan www.ica.se