Och mysigt, för bland det bästa jag vet är när vi utan stress lagar mat tillsammans, dricker lite gott, pratar lite om veckan som gått och bara tar det lugnt i vårt mysiga kök
Jag har ingen aning varför denna rätt kallas spökkyckling. kanske ett dagisbarn som kom på namnet. ). Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Så efter jobbet så stekte jag pannkakor här hemma till kvällsmat. En riktigt fin kvällsmat. Godkväll. Pausar i soffan och skriver till er före jag ska göra sista rycket innan det är dags att ta natt
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
8 dl makaroner6 dl matlagningsgrädde3 äggsaltpeppar1 pkt hot dogs. 6 dl matlagningsgrädde. Makaronilåda. 1 pkt bacon1 gul lökriven ost Sätt på ugnen på 225°C